завъртам клуча опитва се да завърти и спира сеедно няма ток ж акомулатора и километрайа ми ска4а на маь и обуротите съ6то някои има ли представа от какво мойе да е
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с паленето
Collapse
X
-
Re: problem s paleneto
Първоначално публикувано от insidemanзавъртам ключа опитва се да завърти и спира все едно няма ток в акумулатора и километража ми скача на май и оборотите също някой има ли представа от какво може да е?
ПС: пиши без правописни грешки, за да го разчитат хората без речник.146 1.4 TS | '00 + LPG BRC Fly injection
-
Re: Здравейте
Първоначално публикувано от Moris_zhОт акумулатора е. Трябва да се зареди или смяна с нов.Lancia Lybra SW 1.9JTD 116hp,05' . Alfa Romeo 145 QV 155hp,98' - ex
Alfa Romeo 156 SW 1.9 mjet 140 hp 05'
Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V TS 103hp 98'
Alfa Romeo 146 1.9JTD 105++hp 00'
Comment
-
Много ми е чудно как давате 100% диагнози от разстояние
Може и само клемите да са окислени, може стартер да е, може маса да се е разхлабила. вие веднага пратихте човека за акумулатор.
А към колегата insideman - пиши и заглавията на темите на кирилица. Най-малкото неудобство е, че търсачката нищо няма да изкара ако някой търси. Има правила за писане във форума, които ТРЯБВА да се спазват. Няма да се спирам на правописа, все пак не сме форум по граматика. Но може да положиш поне малко старание да се разбира какво си написал.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
Comment